I dag er Eline 5 mnd:D Så her er noen bilder ifra det startet, til i dag!:)

1

Uff.. jeg ser rett og slett helt HEJRA ut her, men det var natta da alt starta:) Og det var nesten 3 døgnet med rier:/ (Da har man lov å se ut som en dass assa) hehe..
Tror vi dro inn til Ahus, 3-4 ganger i løpet av disse 2-3 dagene, men ble sendt hjem hver gang! til min store fortvielse.
At rier kunne gjøre så jævla vondt hadde jeg aldri trodd, også såå lenge man måtte pine seg igjennom dem da!!

Måtte ha med meg Glenn overalt husker jeg, syntes alt det her var fryktelig skummelt. Trygla og ba om å få være der den siste gangen vi dro ned, de så heldigvis at riene mine var veldig effektive! Takk gud:)

Savner virkelig den tiden når jeg gikk gravid, store magen, kjente alle sparkene hennes, og man kunne faktisk se skikkelig sprek ut med så stor mage;)
Etter noen laaaange timer med rier den siste natta, fikk jeg heldigvis lov å jobbe med kroppen, Eline var ute på 15-20 min fra jeg fikk lov å presse.
111
Kl 06:08 var nurket mitt ute:D:D værden beste gave!! også såå liten:)
Vanskelig å skjønne at dette var MIN baby som lå der på brystet mitt, jeg har aldri vært overbegeistra for små bebbiser så dette kom til å bli en veldig ny hverdag for meg:)

Og i dag, er dette det beste som har skjedd meg i hele verden:):)
bilder 002

SEEE så stor jenta mi har blitt a:):)
Her er vi på tur ut døra for å trille, har fått helt trilledilla di siste dagene, kjempe bra trening, og Eline sover som en stein!Genialt!
5 mnd har gått såå FORT!!:)
Nå gleder jeg meg syyykt sykt til sommeren, da alt blir så mye lettere!

En liten vinterhilsen fra Gullebulle og meg:)


11 kommentarer

Mie

26.02.2009 kl.10:29

åå Såå koslig å lese:)Nydelig:0)

Monica Blaker

26.02.2009 kl.12:49

Åh... *snufs*Herlig lesning, og vakre bilder!Takk, for at du deler!:)Klem.

Thessa

26.02.2009 kl.14:41

Dere er fine begge to:)

Anne Kjersti

26.02.2009 kl.17:55

Kjempe flotte bilder og jeg synes du så helt fantastisk ut der du lå med registrering jeg! =D Dere er så søt en liten familie! Blir vel ikke lenge før nestemann er på vei? ;-) Kose dere, nå kommer øyeblikkelig våren!!! HURRA!

VerOniCa

26.02.2009 kl.22:42

ungen din er helt utrolig nydelig =) veldig pen.

Katrine

27.02.2009 kl.00:38

5 mnd allerede!!! Husker som d var i går vi satt og følte oss som svære drager og venta på gulla våres!!!=P Dere er nydelige da snuppis *mwahh*Miss u.... Smask :-*

Charlotte

27.02.2009 kl.02:34

Så fine bilder du har lagt ut av dere :) Ikke sett på bloggen din på en liten stund nå, men tok meg en titt nå, så søtt.. Vesla vokser, så koselig :) Er hun syk enda?Håper at hun blir fort frisk da, og at alt er bra ellers..:) Ja, man har lov til å se ut som en dass når man har gått med rier i 3 dager, huff, synes ikke at du så så jævlig ut jeg da men, jeg ser nok værre ut uten sminke, haha, ler:-) Ctg det heter det båndet du hadde rundt magen der? Det skal jeg også ta neste fredag, vet ikke helt hvorfor. For de fleste som tar det tar det rett før de skal føde, men er sikkert pga at jeg har hatt så mye komplikasjoner..:( Klem fra meg

Therese

28.02.2009 kl.23:40

Mie: Tusen Takk:) Er veldig koslig å mimre sånn også:) Selv om det ikke er lenge siden så flyr tiden av gårde:)Monica Blaker: Hihi Takk søta:):) Er jo koslig å dele sånne koslige stunder med andre også:)Anne Kjersti: Tusen takk vennen, man får vel lov å se litt ufresh ut når man har liggi såå lenge:P hehe.. men du er søt da som mener noe annet;) hehe.. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg nesten vært klar til vinteren igjen;) hehe.. Glenn er litt mer i tvil assa;)VerOniCa: Tusen Takk for det:) Koslig å høre da:D:DKatrine: Haha jaa, og vi satt og spise duo yougurt til den store gull medaljen;) Ååå.. koslig tid, vente tiden *mimre mimre* hihi:):) Du er Søtest:D:DCharlotte: Hej:) Nei nå er snuppa frisk igjen, bare smiler som ei sol:D Hehe.. jeg føler meg rimlig jævlig på det bilde der, husker jeg ble litt små sur på Glenn når han sto med kamra når jeg hadde dritt vondt:/ hehe.. Ctg tar man for å registrere babyn, sparkene, hjerte lyden osv:) Tok det 4-5 ganger, når hun var ekstra stille så dro jeg inn for sjekk. Ta det med ro du snuppa, viktig det! Viktig for den lille at du er flink å slapper av:) Klem

Charlotte

01.03.2009 kl.03:07

Ja, vet. Fått beskjed om det samme så tar det mer rolig nå enn jeg gjorde når jeg ble lagt inn.Men blir fort småstressa da, når folk rundt meg er det, eller hvis jeg har dårlig tid, typisk..Men prøver å slappe av endel på senga foran tven, så det er litt deilig selv om det fort kan bli kjedelig også :) Du tok ctg 4-5 ganger i løpet av natta du kom inn når du skulle føde eller før det også for bare å skjekke osv?Klem :)

Therese

02.03.2009 kl.17:27

Ctg tar du bare med engang du kommer, ligger gjerne på den banken i 30 min opp til en time.. utrolig kjedelig når man har gjort det noen ganger, men også veldig viktig for å finne ut at alt er bra med den lille:)Det er viktig at du hører på dem ang det å ta det med ro! Hvis det kan feks sette i gang fødselen for tidlig så er ikke det bra, da kan det hende du være på sykehuset et par mnd:/ Så kos deg med magen, og gå i dassebukse:D:D eller gravid bukser, fins mange greie av di assa;) hehe:)

Charlotte

02.03.2009 kl.17:45

Ja,vet.. prøver å ta det litt med ro også da vettu:) du har vært på det flere ganger ja?

Skriv en ny kommentar

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

28, Oslo

Jeg er en liten og søt jente (tror jeg selv i hvertfall;)) Som kommer i fra Oslo, men som har flyttet heeeeeelt til Jessheim for å bo med gutten i mitt liv:) sammen har vi værdens nydligste barn Eline og Elias:) Blogger om alt som faller meg inn men mest om hvordan våres hverdag er, og åssen det er å være mamma til to tette:) Jeg er ei skikkelig jente jente, så det går ikke bare i unger;)

Kategorier

Arkiv

hits