Prøvde meg på en litt sunnere frokost i dag:)

DSC00510.JPG
Prøvde meg på en litt sunnere frokost i dag:) Katrine snuppa går foran som et veeeldig godt eksempel, så da tok jeg det fra henne;) All kreditt til deg søta:D
www.katrinemadsen.blogg.no

Prøver å komme i litt mere form til sommeren, går masse trillturer med Eline, også begynner jeg endelig på Trento med Camilla:D Det blir bra:P Litt ekstra overskudd gjør ingenting!

Har ikke helt bestemt meg om jeg vil noe ned i vekt eller hva jeg gjør, vet at jeg vil stramme opp litt her og der, man merker helt klart forskjell etter 9 mnd med mage:P hehe..

Dette blir stas ja:D:D

Nå skal jeg ut å trille med gullebullet mitt:):) Knall blå himmel og sol.. Yes:):)

6 kommentarer

Karoline Kristensen

28.02.2009 kl.12:29

Nam! det så skikkeli godt ut :D

Maiken

28.02.2009 kl.12:33

Det der så utrolig NAM ut! :)

AlexiisChan

28.02.2009 kl.16:01

Så skikkelig godt ut ^^,

Therese

28.02.2009 kl.23:54

Karoline Kristensen: Det var skikkelig digg også:) Var såå stolt når jeg hadde spist såå sunn frokost da;)Maiken: Det var NAM også assa:) Prøv det;)AlexiisChan: Ser veldig fresht ut, utrolig godt:D

Charlotte

01.03.2009 kl.03:04

Åssen forskjell merker du etter 9 mndr som gravid? du er jo så slank, så og stramme opp trenger vel ikke du. JEG som trenger det, hehe huff:) før jeg ble gravid ville jeg også det, og mer nå.. belive that..:) blir nok endel trilleturer på meg også når gutten min kommer, men trening venter jeg nok littegrann med. Frokosten din så god ut, på tide for meg og begynne å spise litt sunnere også gitt :=)

Therese

02.03.2009 kl.17:24

Selv om jeg er slank igjen så merker man det på kroppen, huden har jo vært strekt litt, og det merker jeg:) sikkert ikke noe noen andre ser men for meg er det ille nok:P hehe.. Trilleturer er veldig koslig, også sover dem jo kjempe godt når de er ute i frisk luft, bare pakke dem godt inn:)Klarer nok ikke å være såå sunn hver dag assa, men det hadde jo vært knall;)Når jeg gikk gravid så spiste jeg digg vær dag, hehe.. fikk jo beskjd om at det måtte jeg ikke, men herregud da, man må da få kose seg også, kroppen blir jo stor, og alt ble annerledes, jeg er evig glad i godis da:) hehe:) Så jeg trøkka ned på ja;)Kos deg du snuppa, det blir fort nok slutt på alt det når du får ut lille gutten din;)

Skriv en ny kommentar

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

28, Oslo

Jeg er en liten og søt jente (tror jeg selv i hvertfall;)) Som kommer i fra Oslo, men som har flyttet heeeeeelt til Jessheim for å bo med gutten i mitt liv:) sammen har vi værdens nydligste barn Eline og Elias:) Blogger om alt som faller meg inn men mest om hvordan våres hverdag er, og åssen det er å være mamma til to tette:) Jeg er ei skikkelig jente jente, så det går ikke bare i unger;)

Kategorier

Arkiv

hits