En hel evighet siden sist...

Nå er det kjempe lenge siden jeg har blogget, jeg har vært inne på siden flere ganger uten å skrive noen ting, og grunnen er bare at jeg ikke har giddi, når folk velger å lese bloggen fremfor å ta kontakt til tider så blir jeg litt oppgitt. Det har skjedd masse siden sist, jeg har fått en 2 åring i huset, Eline fylte 2 år 26 september:):)

Elias er blitt 9 mnd, og begynner snart i barnehagen, jeg gruer meg kjempe masse, men sånn er det nå engang, de vokser til og blir store de også. Kjenner jeg ser skikkelig frem til Jul og innetid med familie, jeg elsker den tiden, mye matlaging, baking, gaver og alt som hører med jula, det viktigste er jo å være med de man er glad i:)                Blir faktisk første Jula våres med 2 små troll, og jeg er like spent nå som i fjor hvor lenge Julepynten får stå i fred;)

Egentlig hadde jeg ikke tid till å sette meg her nå heller, baker brød så Eline får med seg no godt i barnehagen i morgen:):) Etterfulgt med kake som står klar til å settes inn nå:)

Jeg har sååå lyst å endre hele bloggen min men er jo så forbanna grønn på alt med pc omtrent, Noen som melder seg eller har lyst?:P

 

Ha en fantastisk søndagskveld:):)

 

 5 kommentarer

mammawesterheim

10.10.2010 kl.19:53

Godt og høre du er tilbake =)! Gratulerer til 2 åringen da !!

Skulle ønske jeg var littebittegranne mer husmor altså,når jeg hører på deg som baker brød og kaker og syns det er gøy :P! Jaja !

TheHibi.blogg.no lager noen fantastiske design for en billigpenger. Hun har laget mitt =)

celinnoj

10.10.2010 kl.20:40

bra st du er tilbake:D

elsker bloggen din

vill du kommentere på min blogg? jeg har anbefaling av sminke: ) legg igjen en kommentar på min blogg: )

Pearl

11.10.2010 kl.11:26

Så fin du er på håret!!! Digga fargen!

Gleder meg til jul selv, jeg. Blir jo jul med babis.. om alt går bra. Klarer ikke være rolig før hun er her :)

Håper alt er bra med deg ellers!

Therese

14.10.2010 kl.09:18

mammawesterheim: Tusen takk for det:):) Blitt stor jente nå da;)

Jeg trives veldig godt på kjøkkenet, vil ikke si jeg er heeelt rå men jeg liker godt å bake, og jeg har mine dager hvor jeg pluselig bare bakere flere kaker på engang, merklig nok rekker jeg aldri å fryse noe, Glenn er nemlig oppe om natta å spiser så fort jeg har bakt noe:) hehehe..

Skal gå inn å se på bloggen hennes, du hadde i hvertfall fin blogg:)

Pearl: Tusen takk søte deg:)

Vet du, jeg har tenkt på deg flere ganger men aldri kommet meg så langt at jeg tenkte på å gå inn på bloggen din utrolig nok:S

Så utrolig koslig å høre at du venter ei litta tulle da:):) Det unner jeg deg virkelig!! Kan sikkert sitte her og skrive flere sider hvor mye ting du har å glede deg til men det er du nok klar over selv:)

Skal følge med deg der inne jeg, blir kos å se lille tulla deres:)

Klem Therese:)

Hilde&Tobias

14.10.2010 kl.11:20

Ja, er det ikke fryktelig irriterende at folk velger å følge bloggen fremfor å ha "ordentlig" kontakt?? Jeg hadde noe av det samme problemet, og det er en av grunnene til at jeg avviklet bloggen min. Trist, men sånn ble det.

Gratulerer masse med 2 åringen. Nydelig barn du har;)

Skriv en ny kommentar

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

28, Oslo

Jeg er en liten og søt jente (tror jeg selv i hvertfall;)) Som kommer i fra Oslo, men som har flyttet heeeeeelt til Jessheim for å bo med gutten i mitt liv:) sammen har vi værdens nydligste barn Eline og Elias:) Blogger om alt som faller meg inn men mest om hvordan våres hverdag er, og åssen det er å være mamma til to tette:) Jeg er ei skikkelig jente jente, så det går ikke bare i unger;)

Kategorier

Arkiv

hits