Kjæreste tur til Thailand:):) Jaaa takk;)

Helt syyykt å tenke på at det er 3 år siden jeg var ute å reise sist, men nå er det assa bestemt, vi  reiser til vårt andre hjem i februar:):)

Og det blir bare meg og Glenn:) Vi trenger virkelig å bare være kjærester igjen, så nå har jeg noe å se frem til!   Når man har to så tette som vi har, og ikke hatt noe vanlig familie ferie heller på år og dag så skal det blir godt å komme vekk fra den vanlige hverdagen, selv om vi bare tar en uke, 2 uker blir for lenge å være borte fra mine små troll. Kommer sikkert til å slite mer enn nok med å være borte en hel uke også, er ekstremt avhengi av de små rundt meg:)

Men noen ganger må man ta litt vare på hverandre også:)

 

Til mandag begynner min lille Elias i barnehagen, jeg gruer meg skikkelig kjenner jeg,i mine øyne er han alt for liten, men jeg har bestemt at han skal få en kjempe fin og myk start, bare noen timer hver dag de første mnd, merker han kjeder livet av seg her hjemme når Eline er borte, mamma er liksom ikke den kuleste og leke med mer;)

Nå er det en liten tass som skal ha mat før vi tar en time på øye:):) DIGG:D:D

 4 kommentarer

Hørtes riktig så deilig ut med en barnefri ferie :) Lykke til med barnehagestart.

Tiina Helen

14.10.2010 kl.18:09

Kos dere!=) det trenger dere virkelig=) så mye som dere har å holde styr på om dagen vennen..treffes vi snart igjen?

smask!!

Heidi Persvangen

15.10.2010 kl.21:16

å ja det hørtes helt herlig ut...men tror jeg hadde tenkt masse på ungene. Rart det der... hehe.. Vi må bli flinkere til å slippe litt take som mødre hehe..

Therese

15.10.2010 kl.21:39

Tina: Ja får bare håpe det blir noe av da:P

Lettere å si at DET gjør vi enn at vi faktisk gjør det:)

Klart vi må møtes snart, hvor i dene verden holder du til nå da?:)

Heidi: Det har du helt rett i, vi hadde barnefri fra Eline (som er 2 år) nå i hele 5 dager, jeg gråt på kvelden og hadde det skikkelig fært:/

Og da var hun "bare" 30 mil unna, så det blir nok hardt hvis vi får dratt:/

Skriv en ny kommentar

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

28, Oslo

Jeg er en liten og søt jente (tror jeg selv i hvertfall;)) Som kommer i fra Oslo, men som har flyttet heeeeeelt til Jessheim for å bo med gutten i mitt liv:) sammen har vi værdens nydligste barn Eline og Elias:) Blogger om alt som faller meg inn men mest om hvordan våres hverdag er, og åssen det er å være mamma til to tette:) Jeg er ei skikkelig jente jente, så det går ikke bare i unger;)

Kategorier

Arkiv

hits