Jula nærmer seg FORT!!!!!:):)

På tur til mamma, Mamma er vel så og si min beste venninne, jeg sier alt til mamma, så mye til tider at hun må stoppe meg;) hehe.. Syntes det er helt fantastisk å ha et så godt forhold til mamman sin, håper jeg blir like heldig med Elinemor.

Tenk at vi rusler straks inn i November mnd, Jula kommer like brått på hvert år syntes jeg, elsker juletiden. Og denne gangen er jeg så heldig å ha 2 flotte barn også, nå gjelder det å virkelig lage tradisjoner så de kan mimre tilbake når de blir store:)

Men hvert år så tenker jeg også på de som ikke er med oss lengre, Bestemoren min, farfar og onkelen min skulle jeg gjerne hatt den dagen, helst hele tiden men akkuratt den dagen hadde det betydd ekstra masse for meg, vi reiser i hvertfall på graven dems og håper de følger med meg videre, at de ser hvor flotte barn jeg har fått eller at det ble folk ut av meg også;)

For første gang på flere år så har jeg DEN ønskelist;) hoho.. Det er litt deilig da, det går mye i klær, ettersom jeg nesten gikk gravid 2 år på rappen så ble det lite shopping til meg selv:)

Ellers driver jeg å tenker på denne brømte Julebaksten da, i år må jeg faktisk finne noe som IKKE innholder egg eller nøtter så hvis du har noen sånne type oppskrifter så skrik ut, Elias er nelig super allergisk og det kunne jo vært fint at han fikk smake også:)

 

Nå er det kvelden her, vi har liggi rett ut med Omgangsyke og Falsk krupp (bare unge) så her er det festlig om dagen, søvn er fremmed ord her gården;) hehe..

 

God natt:):)

 

 4 kommentarer

Lille Hege

26.10.2010 kl.23:27

Ja, er vel på tide å finne julepresanger snart før kaoset begynner! Vi er alltid på farfar sin grav lillejulaften, han hadde bursdag da. Koselig tradisjon :)

Benedicte

27.10.2010 kl.00:08

jeg er hallveis med julegaver :) gleder meg så til jul, er et ordentlig julemenneke :) ha en god natt og sov godt :)

Heidi Persvangen

27.10.2010 kl.08:09

Kjenner meg igjen i alt du skriver. Veldig lik deg. Falsk krupp og det hele har vi også vært gjennom det er ikke noe morsomt og lite søvn tærer på alt. Håper dere blir bedre snart. Hvis du går på allergikokken og trykker av for hva du ikke vil i ha baksten finner du sikkert en god oppskrift på kaker småen kan spise. Er selv allergisk for mye....Ha en fin fin dag !

Therese

27.10.2010 kl.09:59

Lille Hege: Jeg tenker sånn hvert år, at julegaver ja det skal jeg starte tidlig med, men hvert år så kommer "sjokket" hehe:) Så det blir sånn i site liten handling hver gang:)

Koslig å dra dit på julaften ja, mimre litt tilbake åssen det var før:)

Benedicte: Ååå.. du er flink!! Jeg har ikke starta engang og jeg kjenner jeg nesten blir stressa av det:/ uff.. jaja, tenkte jeg skulle sette med ned nå en av dagene mens unga er i barnehagen og finne ut hva enkelte ønsker seg:)

Heidi: Hei du:) Takk for godt råd, det skal jeg virkelig gjøre:)

Det er jo egg og nøtter i nesten alt, det er et få tall med barneglass som det ikke er spagetti i og det er igjen lagd av egg:/ Så det blir mye hjemmelagd;)

Er allergisk for masse jeg også men akkuratt egg og Peanøtter tåler jeg:)

Ha en super fin dag:):)

Skriv en ny kommentar

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

28, Oslo

Jeg er en liten og søt jente (tror jeg selv i hvertfall;)) Som kommer i fra Oslo, men som har flyttet heeeeeelt til Jessheim for å bo med gutten i mitt liv:) sammen har vi værdens nydligste barn Eline og Elias:) Blogger om alt som faller meg inn men mest om hvordan våres hverdag er, og åssen det er å være mamma til to tette:) Jeg er ei skikkelig jente jente, så det går ikke bare i unger;)

Kategorier

Arkiv

hits