1 Advent nærmer seg og det er på tide å tenke på Julebakst, hva skal DU bake?:)


Julemenneske som jeg er så skal jo jeg bake ALT, (tror jeg selv i hvertfall;) ) Men det blir nok en del i år,  jeg elsker tradisjoner og de mååå følges, i hvertfall nå som jeg har 2 små selv, jeg husker godt når jeg var liten og mamma sto på kjøkkenet å gjorde i stand alt sammen til jul, vi bakte mye i tiden før jul, pyntet og koste oss:)

Denne innetiden er helt gull verdt, det blir mye innekos nå om dagen, eneste som er kjipt er når man måå ut og man er skikkelig frøsen, noe jeg alltid er, er ikke for ingenting at jeg har varmelaken, varmepumpe og varmekabler i nesten hele huset;)

sitter på nett og ser etter noen gode oppskrifter, har ikke helt bestemt meg hva jeg skal bake og ikke, men at jeg skal be flere venninner med unger, det MÅ jeg:):) Det blir såååå kos å samle flere og bare kose oss:D

Nå venter husarbeid før helgen står for tur:):)

 

God Helg:)

 

5 kommentarer

Jeg har tradisjon å bake pepperkaker og pepperkakehus med mamma :) Så pynter vi de med melis og nonstop! Mmmm! Den tradisjonen skal jeg alltid holde på :)

Christine - FamousNails

19.11.2010 kl.10:42

Det må ihvertfall bli pepperkaker! :)

victoria

19.11.2010 kl.11:03

pepparkake, pepperkakehus, lefser og karameller :)

Heidi Persvangen

19.11.2010 kl.14:09

Jeg skal ikke bake så mye i år da vi skal flytte og ordne andre ting. Skal derimot lage sjokolade økologisk fra bunnen av med cocosa inni så det blir kokossmak. Da kan jeg også spise det. Nam nam.....Men pepperkaker med ungene bllir det nok og kanskje et slag til, men ikke bestemt meg enda. Kransekake og smultringer er favoritten hehe

Perla

23.12.2010 kl.19:48

God jul :)

Skriv en ny kommentar

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

28, Oslo

Jeg er en liten og søt jente (tror jeg selv i hvertfall;)) Som kommer i fra Oslo, men som har flyttet heeeeeelt til Jessheim for å bo med gutten i mitt liv:) sammen har vi værdens nydligste barn Eline og Elias:) Blogger om alt som faller meg inn men mest om hvordan våres hverdag er, og åssen det er å være mamma til to tette:) Jeg er ei skikkelig jente jente, så det går ikke bare i unger;)

Kategorier

Arkiv

hits