En stund siden sist, Elias fyller 1 år i dag:):)

Nå er det kjempe lenge siden jeg har blogget, har rett og slett ikke giddi. Føler ofte det at ting jeg skriver her inne blir jo selfølgelig personlig og blir da brukt mot meg senere, helt idiotisk egentlig men sånn er det nå da:)

I dag fyller min kjære sønn 1 år:) Det er jo bare helt vilt egentlig at lille Elias blir stor! Det var stor stas i barnehagen i dag med Gele og vaniljesaus, (ettersom Elias er kjempe allergisk for ganske mye så måtte det bli gele og ikke det alle de andre barna får)Her er lille skatten min i fjor på denne tiden, min første dag på sykehuset alene med han:) Lille Elias som bare var 2970 g og 48 cm lang:) Må si jeg savner denne tiden også:):)SEE så stor og fin gutt jeg har fått:D Super stolt av barna mine assa!!

Endelig er vi i Januar igjen og dagene blir stadig lysere, det passer mer perfekt, er koslig med mørketid også men det skal virkelig bli godt med sol og sommer ja:) alt blir såå mye lettere også:)  Nå skal jeg bake til søndag, vi feirer lillegutt da så da er det bare å begynne:):)

God Helg:)

3 kommentarer

Heidi Persvangen

08.01.2011 kl.08:01

Ah så fin han er. Du har jo stor grunn til å være stolt....har akkurat samme følelse med mine dem blir tre neste helg...hehe.. Grattis!

Annie.

08.01.2011 kl.23:11

Nydelig gutt ja :) Gratulerer med dagen!

Kanskje du kan blogge mer om det du baker og slikt. Kan vel umulig brukes mot deg senere :)

Therese

08.01.2011 kl.23:56

Heidi: Tusen takk Heidi:)

Er veldig stolt,stor stas å være mamma;)

Koslig alder da, jeg ler mye av Eline om dagen, snakker såå masse og kjempe tidlig ute vist nok:)

Gratulerer med dine som blir 3 år:):)

Annie: Tusen takk:) Baker faktisk veldig mye, eneste negative med det kanskje er at jeg ikke skriver oppskrifter og sånn her inne, nå høres jeg sikkert super sær ut, men jeg gir så og si aldri ut oppskriftene mine, fordi jeg får de av mamman min som hun igjen har fått av sine, er litt koslig å kunne servere noe uten at noen sier "Sånn har jeg smakt flere ganger, veldig god" :) hehe.. Men selfølgelig... noe kan jeg skrive da;)

Nå følte jeg meg skikkelig fæl men jeg må bare holde meg til det når jeg er så heldig som får så mye oppskrifter:)

Skriv en ny kommentar

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

28, Oslo

Jeg er en liten og søt jente (tror jeg selv i hvertfall;)) Som kommer i fra Oslo, men som har flyttet heeeeeelt til Jessheim for å bo med gutten i mitt liv:) sammen har vi værdens nydligste barn Eline og Elias:) Blogger om alt som faller meg inn men mest om hvordan våres hverdag er, og åssen det er å være mamma til to tette:) Jeg er ei skikkelig jente jente, så det går ikke bare i unger;)

Kategorier

Arkiv

hits