syntes gullungene mine er Så nydelige her:) ser ofte På det bilde her og tenker at jeg er kjempe hel
syntes gullungene mine er Så nydelige her:) ser ofte På det bilde her og tenker at jeg er kjempe heldige som Har Så herlige barn, tar absolutt det ikke for gitt! Forteller også Glenn hvor mye han betyr for meg, jeg Har lært det På den fæle måten at man må grise nu'et, farfarn min døde På en onsdag og jeg skulle ha ringt han På tirsdagen før men utsatt det desverre til dagen etter, det gjør jeg aldri igjen! Så utsett aldri viktige ting, man vet aldri hva morgen dagen bringer. Gleder meg allerede til små trolla mine våkner:)

6 kommentarer

Annie.

18.01.2011 kl.22:54

Enig med deg :)

Selv om jeg noen ganger er helt utslitt etter begge to er i seng så går det ikke lenge før jeg savner dem og gleder meg til neste dag.

A.

Therese

19.01.2011 kl.23:28

Er vel sånn det skal være:):) Smør blide om mårran da, det er såå utrolig kos:):)

Monica

21.01.2011 kl.05:57

Du har så rett i det du skriver der, vennen.

Og ja, de er så utrolig nydelige!

<3

Ekte glede!

NAthalie

23.01.2011 kl.13:49

Kan du ikke legge ut oppskrift av kjæreste-kaka du baka for en stund siden ?

Therese

25.01.2011 kl.21:21

NAthalie: Det kan jeg ikke, fordi jeg får dem av min mamma som helst ikke vil jeg skal gi ut oppskrifter videre, Syntes det er frytklig kjipt å komme på besøk til folk som baker akkuratt den samme kaka jeg baker;) Jepp jeg høres kjempe sær ut men sånn er det bare, Men hvis jeg baker noe jeg kommer over på nett så legger jeg det selfølgelig ut:) Er bare noen få jeg har fått av mamma som jeg helst ikke deler ut.

Pearl

05.04.2011 kl.15:11

Hei!

Nå er det virkelig lenge siden jeg har tittet innom! Så trist å høre om farfaren din :( kondolerer!

Klem til deg

Skriv en ny kommentar

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

28, Oslo

Jeg er en liten og søt jente (tror jeg selv i hvertfall;)) Som kommer i fra Oslo, men som har flyttet heeeeeelt til Jessheim for å bo med gutten i mitt liv:) sammen har vi værdens nydligste barn Eline og Elias:) Blogger om alt som faller meg inn men mest om hvordan våres hverdag er, og åssen det er å være mamma til to tette:) Jeg er ei skikkelig jente jente, så det går ikke bare i unger;)

Kategorier

Arkiv

hits