Har du Dyr selv, ja da vet du hvor kjipt jeg kanskje har det:(

Det er faktisk bare 2 og en halv mnd siden jeg måtte gi fra meg Cæsar, men det føles så veldig mye lengre:((  Trodde kanskje ikke vi skulle ta det såå tungt ettersom han lever videre hos noen andre, men her hjemme er det nesten et tema hver dag. Eline spør hvertfall 3 ganger i Uka når Cæsar kommer hjem:/

Pga Allergi måtte jeg gi han fra meg, lille gutten min er såå allergisk mot så fryktelig mye, Selv om jeg ikke så noe tegn til at han reagerte på Cæsar så gjorde jeg det jeg måtte gjøre:(

Lysten på hund er STOR enda, men ikke hvilken som helst hund, han jeg hadde selfølgelig, men den rasen spesielt!! Jaja.. Nok syting, koslig å mimre seg tilbake litt også, er ganske vondt å sette bort en såå god venn!!!
10 kommentarer

Vet faktisk akkurat hvordan du har det! Vi måtte gi bort vår hund - min øyesten fordi han hadde sterk separasjonsangst og bæsjet på seg bare han ante at vi skulle ut uten han. Så han måtte vi gi bort til folk som ikke hadde jobb og ikke dro fra han. Utrolig tungt!!

vonhippie

25.05.2011 kl.11:51

Uff da... men kan du ikke besøke ham da? Jeg er hyperallergisk mot hund og katt, men "nekter" å kvitte meg med dem. Da blir det medisiner - sånn at jeg kan ha dem fortsatt. Har du sjekka dette? Håper det ordner seg med allegien. Du kan også forsøke healing og hypnoterapi på gutten din, vet at det ar virka på andre. :)

Greenbook

25.05.2011 kl.11:55

hadde 2 hester som måtte avlives. :/

ANNA JEANETTE LARSEN

25.05.2011 kl.11:55

så utrolig synd! Det er tungt å gi i fra seg et dyr som man er blitt glad i..

25.05.2011 kl.12:03

kjenner mange som lider av allergi mot hund mange bekjente og ikke bekjente av dem har vært i kontakt med meg siden jeg har en spesiell rase som faktisk mange med allergi tåler,det har litt med det hårløse genet på rasen,og en del andre faktorer ser det ut til at mange allergikere tåler rasen jeg har.ta en titt innom bloggen min og hils på mine krabater.det finns i dag bare 16 eksemplarer,vi tok inn den første av sitt slag,siden da har vi hatt en del kull.

daymiks

25.05.2011 kl.12:07

Uff, så forferdelig! :(
Offa :(( Hørtes ikke bra ut..

01.06.2011 kl.21:58

kjempetrist å måtte gi fra seg en sånn god venn! du var jo sååååå glad i haaan :(

Anette

11.06.2011 kl.23:41

Nååh... Cæsar som var så søt !!! :-(

Torulf

19.06.2011 kl.23:37

Jeg hadde en gullfisk, en iguana og et pinnedyr som alle måtte avlives... :-(

Skriv en ny kommentar

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

Tessa&PrinsessaEline&PrinsElias;)

28, Oslo

Jeg er en liten og søt jente (tror jeg selv i hvertfall;)) Som kommer i fra Oslo, men som har flyttet heeeeeelt til Jessheim for å bo med gutten i mitt liv:) sammen har vi værdens nydligste barn Eline og Elias:) Blogger om alt som faller meg inn men mest om hvordan våres hverdag er, og åssen det er å være mamma til to tette:) Jeg er ei skikkelig jente jente, så det går ikke bare i unger;)

Kategorier

Arkiv

hits